دوازدهمین ویدئو دوبله فارسی آموزش معماری در مکس
قسمت دوازدهم از مجموعه ی آموزش معماری در مکس دوبله و برروی سایت قرار گرفت .منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.
در این قسمت که به مدت 9:25 دقیقه می باشد به ساخت کابینت در آشپزخانه می پردازد.
یازدهمین ویدئو دوبله فارسی آموزش معماری در مکس
خرید فایل آموزشی-
[b]خیلی آموزشهای خوبی دارین ولی من 2 مورد کاستی در سایتتون دیدم :
1) تمام موارد آموزشی نیاز به یک فهرست درختی داره که امکان دسترسی را آسان تر کند . مثلا در همین مورد فهرست لینک آموزش 1 تا 19 همین فیلم ، که برای پیدا کردن فیلم هشتم کاربران سرگردان نشوند بین صفحات .
2) اینکه برای هر لینک بای 600 تومان 500 تومان پرداخت کرد خیلی خسته کننده و غیر امنیتی بهتر مبالغی مثل 20000 تومان به عنوان ژتون اعتباری قرار بدین که نهایتا با یک بار پرداخت کاربر بتواند 16 - 17 بار دانلود های خریدنی را انجام داد .
ممنون از سایت خوب و حرفه ایی تون -
با سلام
کاربر گرامی فرانک
ممنون از نظرات خوبتون در رابطه با نکته اولتون در هر ویدئو لینک ویدئو قبل و بعد معمولا موجود هست ولی اگر بشه در رابطه با نظر شما سعی میکنیم پیاده سازی کنیم.
در رابطه با نکته دوم در بخش حساب کاربری شما می توانید حساب خود را شارژ نموده و بعد از آن هنگام پرداخت گزینه ای اضافه می شود و می توانید از شارژ حسابتان مبلغ مورد نظر را پرداخت نمایید.
با تشکر
نظرات (3)